Excelenţa Sa Andrea Bruno Mazzoccato, Arhiepiscopul de Udine, s-a aflat duminică într-o vizită la Oradea, cu ocazia sfinţirii Bisericii Greco-Catolice din Becheni-Chisău, Satu Mare.

Cu această ocazie Excelenţa Sa l-a vizitat pe Preasfinţitul Părinte Virgil la spital unde s-au rugat împreună, după care a vizitat Capela „Sfântul Dumitru” din Oradea, care a fot construită şi prin contribuţia Arhidiecezei de Udine.

Seminarul Teologic din Oradea a fost vizitat de către Excelenţa Sa unde fratele vice-rector, Florin Bode, a prezentat în câteva cuvinte realitatea complexă a complexului de pe strada Magheru, nr 25.

Palatul Episcopal afectat de incendiul din data de 25 august 2018, a fost următoarea locaţiei vizitată de Excelenţa Sa, alături de părintele vicar general, Mihai Vătămănelu şi părintele Antoniu Chifor, vicar cu preoţii, urmând vizita la Catedrala „Sfântul Nicolae” şi la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu”.

Excelenţa Sa Andrea Bruno Mazzoccato a fost însoţit de către secretarul personal, părintele Marcin Gazzetta şi de către părintele Vasile Barbolovici.

Eugen Ivuţ – Biroul de presă al Episcopiei de Oradea
via EGCO.ro