Duminică, 12 septembrie, cu ocazia vizitei pastorale în parohia Beclean, PS Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, a binecuvântat capela Centrului de Recuperare „Sfântul Luca” din localitate.

După Sfânta Liturghie Arhierească celebrată în parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, în cadrul căreia a fost hirotonit un nou preot, beneficiarii Centrului „Sfântul Luca” din Beclean au avut bucuria să fie vizitați de Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla. Ierarhul a fost primit cu pâine și sare de mai mulți copii și tineri, iar apoi dr. Letiția Vlăduțiu i-a adresat Preasfinției Sale un cuvânt de bun venit. Episcopul i-a salutat pe cei prezenți, i-a binecuvântat, iar apoi a binecuvântat capela centrului.

Vizita Episcopului de Cluj-Gherla a fost prilej de mare sărbătoare pentru beneficiari și angajați, care l-au primit cu multă bucurie. La acest moment de sărbătoare au fost prezenți și membrii corului parohiei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Beclean, dar și alți invitați.