„Duminica 18 iunie 2018, am avut onoarea să primim la Sanctuarul din Cărbunari vizita pelerinilor din Parohia Greco-Catolică Agârbiciu însoţiţi de părintele paroh Ioan Mădăraș”, a declarat pentru Biroul de Presă al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Pr. Dumitru Petru – Rectorul Sanctuarului Fecioarei Săracilor din Cărbunari-Blaj.

În ciuda drumului greu, pelerinajul a început la ora 9:30 cu Calea Sfintei Cruci, după care părintele paroh Ioan Mădăraş împreună cu rectorul sanctuarului, au celebrat Sfânta Liturghie în prezenţa numeroşilor pelerini.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, a fost rostită rugăciunea de consfințire a familiei la Fecioara Săracilor, urmată de o agapă fraţească.

„Ne bucurăm de astfel de vizite şi iniţiative precum cea a părintelui Mădăraş şi aşteptăm şi alte comunităţi parohiale din Arhieparhia noastră, ca împreună să ne rugăm în acest loc binecuvântat Sfintei Fecioare pentru mijlocirea ei la Domnul nostru Isus Cristos!” a mai spus pr. Dumitru Petru – Rectorul Sanctuarului Fecioarei Săracilor din Cărbunari-Blaj.