Cu profundă durere sufletească aducem la cunoștința preoților, credincioșilor greco-catolici și tuturor creștinilor iubitori de Dumnezeu, că Părintele Ciulea Vasile-Onoriu, din clerul Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, paroh în parohia greco-catolică „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” Târnăveni I, a trecut la cele veșnice, astăzi 12 aprilie 2023.

Părintele Vasile s-a născut pe 1 mai 1959 și a fost hirotonit preot la data de 22 septembrie 1996. Între anii  1996-1998 ocupat funcția de Protopop de Sebeș, iar în perioada 1998-2018 a ocupat funcția de Protopop de Târnăveni.
Domnul să primească toată ofranda slujirii sale pentru cei 27 de ani de preoţie pe care i-a oferit Bisericii şi să-l primească alături de slujitorii săi credincioşi din ceruri, pentru a celebra Învierea răscumpărătoare a Mântuitorului!

Trupul neînsuflețit al Părintelui Ciulea Vasile Onoriu a fost depus în Biserica cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Târnăveni. Biserica va fi deschisa permanent pentru priveghere.

Slujba de priveghi va avea loc vineri, 14 aprilie 2023 ora 17.00, iar slujba înmormântării va avea loc sâmbătă, 15 aprilie 2023 ora 11.00, la aceeași biserică.

Înhumarea va avea loc în localitatea Lunca Târnavei.

Dumnezeu să-l răsplătească pe părintele Vasile cu fericirea Cerului pentru tot binele făcut în lume!

„Fraţii mei cei iubiţi, nu mă uitaţi pe mine când lăudaţi pe Domnul, ci vă aduceţi aminte de dorul şi de dragostea mea” (din rânduiala înmormântării preoților).

Biroul de Presă al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș