Miercuri 14 noiembrie, când sa făcut pomenirea Sfântului Apostol Filip  şi când am avut Lăsatul secului pentru Postul Crăciunului, a fost prezent în mijlocul nostru Părintele Vicar Ioan Fărcaş de la Blaj, care a participat la şedinţa protopopiatelor Târgu Mureş şi Râciu, la sediul din Târgu Mureş, Piaţa Cardinal Iuliu Hossu, nr.1.

Şedinţa a început la ora 12.00 cu rugăciunea Îngerul Domnului, iar apoi s-a celebrat Rugăciunea orei a şasea.

După momentul de rugăciune, părintele vicar a adresat un scurt salut preoţilor prezenţi și le-a mulțumit pentru bunăvoinţa de a fi împreună la acest moment de comuniune fraternă la începutul postului Crăciunului. Apoi s-au înmânat noile numiri ale preoților și s-au discutat diverse probleme din Protopopiatele Tg. Mureș și Râciu.

La sfârşitul întâlnirii Pr. Protopop Ioan Fărcaş i-a salutat și le-a multumit, părintelui vicar și tuturor preoţilor prezenţi, pentru efortul pe care îl depun în fiecare zi și a cerut sprijin și implicare în activitatea viitoare.

Întâlnirea s-a încheiat cu o agapă frăţească în cadrul căreia au continuat discuțiile libere.

Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru această zi binecuvântată şi-L rugăm să ne dea tuturor harul să fim păstori vrednici după inima lui Isus.

Pr. Ioan Fărcaș