Invitație

Preacucernici Părinți,

Cristos a înviat!

Vă invit cu drag să luați parte la Exercițiile Spirituale pentru preoți, care vor avea loc în acest an la Mănăstirea Franciscană Maica Domnului din Oradea. Potrivit CCEO toți preoții au obligația să participe la aceste exerciții spirituale anuale.

La fel ca și în anii trecuți, vor avea loc două serii de exerciții spirituale:

Prima serie din 12-14 iunie 2023 (luni-miercuri)

A doua serie din 14-16 iunie 2023 (miercuri-vineri)

Exercițiile Spirituale din acest an vor fi ținute de către Preasfinția Sa Manuel NIN, Exarh Apostolic de Atena.

Pentru înscriere vă rog să îl contactați pe Părintele Vicar Antoniu Chifor la numărul de telefon 0744120672 sau pe email vicariatpreoti@gmail.com până la data de 5 iunie.

Dat fiind faptul că în cadrul mănăstirii pot fi cazate 35-40 de persoane, avem rugămintea, ca pe toată durata exercițiilor spirituale, preoții care locuiesc în Oradea să înnopteze la casele lor, urmând să participe la tot restul programului, inclusiv la mesele comunitare.

Vă mulțumesc și vă doresc tot binele!

† Virgil BERCEA

Episcop

Începând cu acest an, sunt așteptați și preoții aparținând altor eparhii sau dieceze care vor să se împărtășească spiritual alături de noi. Pentru cei care doresc, sunt rugați, deasemenea, să îl contacteze pe Părintele Vicar Antoniu Chifor la numărul de telefon 0744120672 sau pe email vicariatpreoti@gmail.com până la data de 5 iunie.


Sursa: egco.ro