Asociaţia Caritas Eparhial Oradea are plăcerea să vă invite la conferinţa internaţională cu tema Burnout: prevenție, dimensiuni și perspective, care se va desfăşura în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2022 la Hotel Nevis, Oradea, România.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Episcopia Română Unită cu Roma Greco-Catolică de Oradea, Universitatea Oradea – Facultatea de Științe Socio-Umane, Departamentul Psihologie, Colegiul Național al Asistenților Sociali – filiala Bihor și Cabinet Individual de Psihologie Levai Mihaela Ioana.

Colegiul Național al Asistenților Sociali va oferi credite asistenților sociali participanți.

Conferința se adresează cu precădere specialiștilor care lucrează în domeniul social și educațional, fiind gândită ca o experiență de împărtășire, gândire și învățare împreună.

Limbile de lucru vor fi română, ucraineană și maghiară.

După încheierea evenimentului participanții care doresc pot să mai rămână o zi (2 octombrie) pentru a vizita și a se relaxa în Oradea și împrejurimi.

Costul de participare trebuie achitat în maxim 3 zile de la data trimiterii formularului de înregistrare, în contul RO27 BTRL 0050 1205 7261 6902 al Asociației Caritas Eparhial Oradea, cont deschis la Banca Transilvania, cu specificația contribuție și numele participantului. Vă rugăm să trimiteți dovada plății prin e-mail la adresa conferinte@caritaseparhial.ro sau pe WhatsApp la numărul 0753 698 637 (Patricia Pele).

Data limită de trimitere a formularului de înscriere completat [link: https://forms.gle/d6eZxtLoXTV1keUd8 ] este 23 septembrie 2022, ora 17:00. Numărul de locuri este limitat astfel că înscrierea se va face în ordinea primirii formularelor de înregistrare și a achitării taxei.

Organizatorii vor confirma înscrierea dvs. la conferință în maxim 3 zile lucrătoare de la data trimiterii formularului.


Sursa: egco.ro