O experiență memorabilă în vacanța de vară tocmai începută a fost tabăra muzicală „Cadențe de vară” organizată de Asociația Enjoy Music, în perioada 24 iunie-27 iunie a.c., la Seminarul Teologic Greco-Catolic „Sf. Trei Ierarhi” din Oradea. Elevi din clasele I-IV au avut ocazia să participe la diverse ateliere interactive, sesiuni de relaxare și activități recreative menite să îi îmbogățească și să îi inspire. Experiența estivă a fost îmbogățită de prezența în mijlocul participanților a unor invitați speciali, cu experiență și contribuții valoroase, precum: jurnalista Raluca Tudor (TVR), artista Paula Seling și cântăreața Andra Gogan, bine-cunoscută ca vlogger și voice-over.

Pe parcursul primelor trei trei zile, elevii au participat la diferite workshop-uri susținute de invitații speciali, doamna psiholog Ana Popa și de profesorii Cristian Varna, Ovidiu Lazăr, Roxana Mureșan. Cadențele muzicii s-au împletit armonios cu momentele de spiritualitate suținute de pr. Paul Popa, asistent spiritual Enjoy  Music. În fiecare zi, elevii au avut ocazia de a se bucura și ateliere de dezvoltare emoțională, susținute de psihologul Ana Popa. Nu au lipsit momente de magie, susținute de Eduard & Bianca, ateliere creative sau jocuri amuzante. Un prilej inedit a fost și atelierul-media susținut de jurnalista Raluca Tudor, în cadrul căruia copiii au putut înțelege mai bine „ce înseamnă o apariție TV?”.

Participanții au concurat la jocurile pe echipe, câștigând însă cu toții o experiență de neuitat, care a culminat cu spectacolul susținut împreună pe 26 iunie a.c., în prezența artistei Paula Seling, care a revenit și de această dată cu mare bucurie „în mijlocul familiei Enjoy Music”.

Tabăra „Cadențe muzicale” desfășurată în premieră în acest an a cuprins zile de vacanță minunate, încheiate joi, 27 iunie a.c., cu o Excursie la Peștera Urșilor. Potrivit organizatorilor, tabăra muzicală a fost startul numeroaselor inițiative pe care Episcopia Greco-Catolică de Oradea și Asociația Enjoy Music le propune pe parcursul vacanței de vară, care vor cuprinde „activități deosebite, momente unice de creștere și dezvoltare” dedicate copiilor, adolescenților și tineri din dorința ca vacanța de vară să fie ocazie de creștere personală, vocațională și socială pentru fiecare!

Biroul de Presă EGCO


Sursa: egco.ro