Marți, 22 martie 2022, în apropierea Sărbătorii Bunei Vestiri, din încredințarea Preafericirii Sale Lucian Cardinal Mureșan, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș și Arhiepiscop Major al Bisericii Greco-Catolice din România, Preasfinția Sa Cristian, Episcop Auxiliar și Vicar General al Arhieparhiei, a oficiat binecuvântarea noului sediu al Curiei Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, situat în Blaj, str. P.P. Aron, nr. 2 și a noului sediu al Radio Blaj TV Online, situat în Blaj, Str. Piața 1848, nr. 11, un post de radio patronat de Mitropolia Blajului.

Alături de Preasfinția Sa s-au unit în rugăciune Părinții Vicari ai Arhieparhiei, personalul Curiei Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș și conducerea Radio Blaj TV Online.

Personal și în numele Preafericitului Părinte Cardinal Lucian, Preasfinția Sa Cristian a mulțumit celor care își desfășoară activitatea în aceste structuri, a invocat mijlocirea Maicii Sfinte asupra tuturor și a dăruit pentru fiecare sediu câte o icoană a Fericiților Episcopi Martiri.

 

Biroul Arhieparhial de Presă