Din mila lui Dumnezeu și cu grija PS. Virgil Bercea și a tuturor binefăcătorilor, în data de 22 Mai 2022, în duminica a 5-a după Paști, comunitatea din Sântandrei a avut parte de bucuria binecuvântării noii capele cu hramul Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Acest eveniment de binecuvântare și stropire cu apă sfințită, urmat de Sf. Liturghie, a fost marcat de prezența Pr. Vicar general Vătămănelu Mihai, Pr. Protopop Buboi Gavril, Pr. Torjoc Bogdan și a Pr. Avram Romulus, parohul comunității greco-catolice Sântandrei I. Prin construcția acestei capele, se formează astfel cea de-a doua parohie greco-catolică din comuna Sântandrei.

În cuvântul de mulțumire, Pr. paroh Oprea Ionuț a mărturisit: ,,Îi mulțumim Domnului că ne-a învrednicit de bucuria acestui frumos eveniment, că s-a reușit materializarea acestui proiect început în urmă cu câțiva ani, acela de formare a unei noi parohii, prin construcția și sfințirea acestei capele. Să ne ajute Dumnezeu să retrăim emoția unui astfel de eveniment, într-un viitor cât mai apropiat prin construcția și sfințirea unei noi biserici.”

Aducem mulțumire lui Dumnezeu, Episcopiei greco-catolice de Oradea și tuturor binefăcătorilor care au contribuit la bucuria acestui eveniment.

Pr. Oprea Ionuț

Paroh


Sursa: egco.ro