Anunțăm cu tristețe, dar cu încredere în milostivirea lui Dumnezeu, că un suflet generos și-a luat zborul spre Cer, cel al lui Corneliu Crihălmeanu, tatăl Episcopului de vie amintire Florentin, Păstor al Eparhiei de Cluj-Gherla, în perioada 2002-2021.

A trecut din această viață, în pace, în dimineața de 24 mai 2022, la vârsta de 87 ani. Și-a purtat crucea până la sfârșit, oferind lui Dumnezeu suferința trupească, păstrând neclintită în inimă credința și seninătatea sufletească. Rămâne în memoria celor ce l-au cunoscut plin de bunătate, blând, senin, făcător de pace, iubind oamenii și având un dar special de a aduce zâmbetul pe fețele celor din jurul său.

În comuniune de rugăciune, joi seara, 26 mai, orele 20.00 se va celebra un Priveghi la Mănăstirea Maicii Domnului. Rânduiala Înmormântării va fi celebrată vineri, 27 mai 2022, de la ora 12.00, la Mănăstirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca (str. Romul Ladea nr. 6). Rugăciunea și gândul bun al celor ce l-au cunoscut și stimat să îi fie luminător și însoțitor, până la ultimul drum pământesc spre Cereasca Împărăție. Să se odihnească în bucuria Tatălui Ceresc, în comuniunea sfinților Săi, în locul pregătit lui din veșnicie de Părintele luminilor.

Odihna veșnică dă-i-o lui, Doamne, și lumina cea fără de sfârșit să îi strălucească lui. Să se odihnească în pace!